Ik wil verhuren

Krijgt u graag hulp bij het verhuren van uw woning of project? ImmoMaMo ontzorgt u volledig bij het verhuurproces. Benieuwd naar de verhuurwaarde van uw eigendom? Wij kunnen de waarde gratis voor u bepalen!
Gratis schatting
Koppel dat verhuist
Nathalie en Perry

Hulp bij de verhuur van uw woning

Heeft u plannen om uw woning in Wachtebeke, Lochristi of omgeving te verhuren? Wij helpen u graag om een geschikte huurder te vinden! Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen uw pand op verschillende vastgoed-platformen, betalende facebook-campagnes en google campagnes publiceren. Als vaste waarde in de omgeving, zijn we zeer goed in staat om uw woning onder de aandacht te brengen. Bovendien volgen we berichten van geïnteresseerden snel op, zodat we al snel de eerste bezichtigingen kunnen inplannen.

 

Onze ervaren vastgoed-experten ontzorgen u van A tot Z. Naast dat we uw pand onder de aandacht kunnen brengen, leiden we potentiële huurders rond tijdens bezichtigingen. We kunnen geïnteresseerden alles over de woning vertellen. Zodra er een kandidaat is, kunnen wij bovendien het volledige dossier opstellen. Tot slot kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een verhuur-overeenkomst. 

Hexagons

Verhuur uw eigendom met ImmoMamo

Overweegt u om uw woning te verhuren en bent u benieuwd naar de potentiële opbrengst? Wij kunnen een gratis schatting voor u doen. Daarbij houden we rekening met diverse factoren. Als vastgoedkantoor kennen we de lokale woningmarkt goed en kunnen we samen kijken hoe uw vermogen het beste rendement kan behalen.

 

Daarnaast doen we net dat beetje meer voor onze klanten. We ontzorgen onze klanten in het volledige process van de bezichtigingen, plaatsbeschrijving tot de overdracht van de verschillende leveranciers, meterstanden, waarborg.

 

Onze dienstverlening is zeer persoonlijk en vertrekt vanuit eerlijk advies.

meeting
immo mamo icoon
Hexagons

Benieuwd welke vraagprijs u kunt hanteren?

Gratis waardebepaling
Happy koppel