Ik wil verkopen

Krijgt u graag hulp bij het verkopen van uw woning of project? ImmoMaMo ontzorgt u volledig bij het verkoopproces. Benieuwd naar de waarde van uw eigendom? Wij kunnen de waarde gratis voor u bepalen!
Gratis schatting
Koppel dat verhuist
Nathalie

Hulp bij de verkoop van uw woning

Heeft u plannen om uw woning in Wachtebeke, Lochristi of omgeving te verkopen? Wij helpen u graag om een geschikte koper te vinden! Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen uw pand op verschillende vastgoed-platformen, betalende facebook-campagnes en google campagnes publiceren. Als vaste waarde in de omgeving, zijn we zeer goed in staat om uw woning onder de aandacht te brengen. Bovendien volgen we berichten van geïnteresseerden snel op, zodat we al snel de eerste bezichtigingen kunnen inplannen.

 

Onze ervaren vastgoedmakelaars ontzorgen u van A tot Z. Naast dat we uw pand onder de aandacht kunnen brengen, leiden we potentiële kopers rond tijdens bezichtigingen. We kunnen geïnteresseerden alles over de woning vertellen. Zodra er een bod gedaan wordt, kunnen wij bovendien samen met u onderhandelen. Tot slot kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een koopovereenkomst.

Hexagons

Nieuwe technologie versnelt het verkoop-proces!

Vastgoedplatformen, lokale magazine's en ons klantenbestand zijn de traditionele verkoopkanalen van ons vastgoedkantoor. ImmoMaMo heeft echter ook enorm geïnvesteerd in opleidingen en nieuwe technologie.

 

Wij onderscheiden ons door het intern op maat opstellen van een marketingplan voor elke opdracht. Zie het als een geheim recept! Tegenwoordig zit iedereen op zijn laptop, tablet of smartphone. Google, Facebook, Instagram en Tik-Tok zijn geen onbekende platformen meer voor ons. Door in te zetten op nieuwe mediakanalen bereiken we in no-time de ideale koper voor uw woonst."

 

Het is vaak de combinatie van verschillende kanalen en onze jarenlange know-how die de sleutel is tot succes.

meeting
immo mamo icoon
Hexagons

Benieuwd welke vraagprijs u kunt hanteren?

Gratis Schatting
Happy koppel