Families

Is er sprake van een verandering binnen uw gezinssituatie, en wilt u om die reden uw huis verkopen? Als vastgoedkantoor van Wachtebeke, Lochristi en omgeving, kunnen wij u helpen om uw woning te verkopen. Wij hebben jarenlange ervaring en treden graag op als uw vertrouwenspartner. Dankzij onze persoonlijke en transparante aanpak zijn u en andere betrokkenen van een zorgeloos verkooptraject verzekerd.
Gratis waardebepaling
Happy family
hexagons
hexagon shape
Happy family
Happy family

Dé makelaar van Wachtebeke, Lochristi en omgeving

Zijn er veranderingen binnen uw gezinssituatie en gaat u op zoek naar een nieuwe woning voor uzelf en/of uw familie? Dan helpen wij u graag om uw huidige huis te verkopen. Er zijn veel situaties waarin u een verhuis kan overwegen: een eerste woning, een gezinsuitbreiding of helaas ook bij een echtscheiding. Wij kunnen een gratis schatting voor u uitvoeren om de waarde van uw woning te bepalen. Vervolgens kunnen wij het gehele verkoopproces voor u verzorgen.

 

Besluit u om uw huis in Wachtebeke Lochristi of omgeving te verkopen? Dan regelen wij alle juridische zaken en wettelijke verplichtingen die met de verkoop van de woning gepaard gaan. Daarnaast brengen wij uw huis onder de aandacht van potentiële kopers op verschillende vastgoedplatformen en via verschillende betalende facebookcampagnes en google campagnes. Tijdens een bezoekdag vertellen wij vol enthousiasme waarom uw woning zo interessant is. Onze specialisten hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze en houden contact met geïnteresseerden. Is er iemand die uw woning wil kopen? Dan stellen wij een verkoopovereenkomst op. We blijven echter tot ver na de notariële akte voor u klaarstaan.

ik wil verkopen

Wij gebruiken nieuwe technologie!

Vastgoed platformen, lokale magazine's en ons klantenbestand zijn de traditionele verkoopkanalen van ons vastgoedkantoor. ImmoMaMo heeft echter ook enorm geïnvesteerd in opleidingen en nieuwe technologie.

 

Wij onderscheiden ons door het intern op maat opstellen van een marketingplan voor elke opdracht. Zie het als een geheim recept! Tegenwoordig zit iedereen op zijn laptop, tablet of smartphone. Google, Facebook, Instagram en Tik-Tok zijn geen onbekende platformen meer voor ons. Door in te zetten op nieuwe mediakanalen bereiken we in no-time de ideale koper voor uw woonst."

 

Het is vaak de combinatie van verschillende kanalen en onze jarenlange know-how, die de sleutel is tot succes.


Verkocht bord
Hexagons

De waarde van uw woning ontdekken? Contacteer ons.

Waardebepaling
Gelukkig koppel