Ondernemers

ImmoMaMo is hét makelaarskantoor van Lochristi, Wachtebeke en omgeving. Als ondernemer heeft u natuurlijk weinig tijd. Het is daarom van groot belang dat wanneer u uw pand wenst te verkopen alles vlot verloopt. Een goed uitgewerkt proces (stappenplan) is daarom zeker een meerwaarde.
Contacteer ons
Happy family
hexagons
Happy family
Happy family

Geen tijd? Geen probleem, wij denken aan alles!

Wij hebben overal aan gedacht, we gaan niets aan het toeval overlaten. Een goede voorbereiding start met een waardebepaling. Een van onze vastgoedexperten komt bij u langs om een intake gesprek te doen. Wanneer de prijs bepaald is, zal er vervolgens een marketingplan opgesteld worden.

 

Door onze lokale verankering en de kennis die we hebben opgebouwd in de loop der jaren, is een pand met een plan op maat vaak sneller verkocht dan u denkt. Het is daarom wel cruciaal om een pand professioneel te verkopen.

 

Ondernemers denken er vaak over om hun onroerend goed zelf te verkopen. Vaak komen ze echter van een koude kermis thuis. Het pand staat te lang op de markt, de prijs is gedaald of het pand is alweer uit de aandacht verdwenen. Maak daarom niet dezelfde fout, laten we het ineens professioneel aanpakken.

ik wil verkopen
hexagon shape

Een marketingplan op maat van uw woning.

Vastgoed platformen, lokale magazine's en ons klantenbestand zijn de traditionele verkoopkanalen van ons vastgoedkantoor. ImmoMaMo heeft echter ook enorm geïnvesteerd in opleidingen en nieuwe technologie.

 

Wij onderscheiden ons door het intern op maat opstellen van een marketingplan voor elke opdracht. Zie het als een geheim recept! Tegenwoordig zit iedereen op zijn laptop, tablet of smartphone. Google, Facebook, Instagram en Tik-Tok zijn geen onbekende platformen meer voor ons. Door in te zetten op nieuwe mediakanalen bereiken we in no-time de ideale koper voor uw pand."

 

Het is vaak de combinatie van verschillende kanalen en onze jarenlange know-how die de sleutel is tot succes.


Verkocht bord
Hexagons

Wilt u snel, efficiënt en professioneel geholpen worden?

Waardebepaling
Gelukkig koppel