Nathalie

Nathalie L’Ecluse

ImmoMaMo is hét vastgoedkantoor voor Lochristi, Wachtebeke en omstreken. Wanneer u plannen heeft voor de koop/huur of verkoop/verhuur van vastgoed in deze regio, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor bestaande woningen als nieuwbouwprojecten kunt u bij ons terecht.
Contacteer ons
hexagons
Hexagons

Liefde voor vastgoed

ImmoMaMo werd opgericht door Nathalie L’Ecluse, die haar twintig jaar ervaring in vastgoed omzette in een gedreven en klantgericht kantoor. ImmoMaMo houdt van een hartelijke aanpak en gaat voor elke partij tot het uiterste. Na acht jaar een sleutelpositie te hebben bekleed in een ERA kantoor en zes jaar lang te hebben opgetreden als zaakvoerder van een Century 21 kantoor, groeide Nathalie L'Ecluse uit tot een vaste waarde in het vastgoed voor de regio van Wachtebeke en omstreken. Dankzij deze jarenlange ervaring was de tijd rijp voor een volgende stap in haar verhaal - een eigen kantoor onder een eigen naam, met een eigen visie en een eigen passie voor het vak. ImmoMaMo staat voor een doorgedreven service, persoonlijke betrokkenheid en steeds het geven van het beste advies op maat van de klant.

Wist-je-dat-je betreft de benaming ImmoMaMo?

Nathalie heeft twee dochters, Manon en Morgane , die ze onrechtstreeks ook een plaats wil geven in haar verhaal. Uit de twee beginletters van elke voornaam is ImmoMaMo ontstaan. Ook hier krijgen persoonlijke betrokkenheid en hartelijkheid hun plaats in het nieuwe verhaal.

Kom kennismaken !

Over ons
Kantoor

Waar ergens?

Wachtebeke is een kleine gemeente dat vlak bij de grens tussen Nederland en België ligt. Doorheen het dorp loopt de Moervaart, hierover liggen twee beschermde ophaalbruggen, de Kalvebrug en de Overledebrug. Wachtebeke is omgeven door natuur, zijnde oa. het Provinciaal Domein Puyenbroeck, het Kloosterbos en een natuurreservaat het Heidebos. Het nabijgelegen Gent is bereikbaar via R4 en Antwerpen en Knokke zijn vlot bereikbaar via E34.ImmoMaMo kan u volledig ontzorgen als u een pand wilt (ver)kopen of (ver)huren in Wachtebeke en omstreken. U kunt ons een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Mocht u vragen hebben, staan we u graag te woord!

Hexagons

Op zoek naar nieuwe woning?

Zoekt u een woning in Lochristi, Wachtebeke of een van de omliggende plaatsen? Wij houden u graag op de hoogte van het actuele aanbod!

Schrijf je in en blijf op de hoogte!