Erfgenamen

Erfgenamen kampen vaak met allerlei complexe vraagstukken, maar hebben in de moeilijke periode na een overlijden doorgaans niet de tijd om deze zelf op te lossen. Heeft u een woning geërfd en krijgt u graag advies? Of krijgt u graag hulp bij successieplanning? Dan kan ImmoMaMo u volledig ontzorgen. Wij bieden professionele begeleiding en kunnen bijvoorbeeld ook hulp bieden bij de verkoop van een woning die u geërfd heeft.
Contacteer ons
Happy family
hexagons
Happy family
Happy family

Wij helpen erfgenamen om een passende oplossing te vinden

Hebben u en de overige nabestaanden één woning geërfd? Dan is het wellicht lastig om te beslissen wat u met de woning doet. Mogelijk zijn de meningen ook verdeeld: de ene erfgenaam wil de woning verkopen, terwijl een ander de woning graag behoudt. In dit geval helpt ImmoMaMo u om de juiste keuze te maken. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de vastgoedwereld, waardoor wij in staat zijn om de erfgenamen van deskundig advies te voorzien. Wordt er besloten de woning te verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat ieder erfgenaam het deel van de opbrengst krijgt waar hij/zij recht op heeft.

ik wil verkopen
hexagon shape

Wij verkopen uw eigendom op een hedendaagse manier!

Vastgoedplatformen, lokale magazine's en ons klantenbestand zijn de traditionele verkoopkanalen van ons vastgoedkantoor. ImmoMaMo heeft echter ook enorm geïnvesteerd in opleidingen en nieuwe technologie.

 

Wij onderscheiden ons door het intern op maat opstellen van een marketingplan voor elke opdracht. Zie het als een geheim recept! Tegenwoordig zit iedereen op zijn laptop, tablet of smartphone. Google, Facebook, Instagram en Tik-Tok zijn geen onbekende platformen meer voor ons. Door in te zetten op nieuwe mediakanalen bereiken we in no-time de ideale koper voor uw woonst."

 

Het is vaak de combinatie van verschillende kanalen en onze jarenlange know-how die de sleutel is tot succes.


Verkocht bord
Hexagons

Een vrijblijvende waardebepaling van uw woning?

Gratis waardebepaling
Gelukkig koppel