Markt- en projectstudies

Vooronderzoek is essentieel als u een succesvol project op wilt zetten. ImmoMaMo verzorgt een uitgebreide analyse voor de projectontwikkelaar. Wij gaan bijvoorbeeld voor u na welke marktbehoeften er zijn. Maar ook kunnen we de prijsontwikkelingen, afzetmogelijkheden en kwaliteitseisen in kaart brengen. Zo kunt u vol vertrouwen aan het project beginnen. In een later stadium kunnen we de bouwplannen beoordelen, een prijsadvies geven en een uitgebreid marktrapport opstellen
Contacteer ons
Markt- en projectstudies
hexagons
Nathalie en Perry

Het belang van een goed uitgevoerde marktstudie

De vastgoedmarkt is continu in beweging. In slechts één jaar tijd kan de waarde van vastgoed behoorlijk dalen of stijgen. Om die reden is het essentieel dat er voorafgaand aan het project een marktstudie wordt uitgevoerd. Zelfs als de markt al een lange tijd dezelfde trend volgt, is het essentieel om een marktstudie uit te voeren. Op basis van de huidige vastgoedmarkt kunt u bijvoorbeeld bepalen welke prijzen u kunt hanteren. Maar ook kunt u uit de marktstudie opmaken hoeveel vraag er naar een specifiek soort vastgoed is en op welke doelgroep u zich het best kunt focussen.

 

Bij ImmoMaMo vinden we het noodzakelijk om u zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen voordat u aan het project begint. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de vastgoedbranche en kunnen uitgebreide markt- en projectstudies voor u uitvoeren.

hexagons

ImmoMaMo blijft u ook in een later stadium ontzorgen

In een vroeg stadium van uw project kunnen wij u helpen door middel van markt- en projectstudies. Maar ook in een later stadium blijven wij voor u klaarstaan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de projectmarketing verzorgen en kunnen we u ontzorgen bij het verkoopproces.


Verkocht bord
Hexagons

Krijgt u graag meer informatie?

Contacteer ons
Gelukkig koppel