Project- verkoop

Krijgt u als ontwikkelaar graag ondersteuning bij de projectverkoop? ImmoMaMo zorgt er al in een vroeg stadium voor dat u de juiste doelgroep bereikt. Wij presenteren uw project niet alleen op grote vastgoedplatforms, maar verzorgen de gehele branding. We zetten verschillende kanalen in om het project onder de aandacht te brengen.
Contacteer ons
Projectverkoop
hexagons
Nathalie

ImmoMaMo geeft uw project een eigen identiteit

ImmoMaMo helpt projectontwikkelaars om een sterke marketingstrategie te creëren. Al voordat het project van start gaat, kunnen wij een marktstudie voor u uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld bepalen op welke doelgroep de focus moet liggen en welke prijzen u kunt hanteren. Dit kan ook een belangrijke rol spelen bij de invulling van het project.

Wij brengen uw project al in een vroeg stadium onder de aandacht door middel van branding. Zo helpen we u onder meer bij de volgende zaken:

 

  • het bedenken van een unieke naam
  • het ontwerpen van een logo
  • overige grafische ontwerpen
  • storytelling
hexagons

Projectverkoop middels de juiste kanalen

Nadat we uw project een eigen identiteit hebben gegeven, bepalen we welke verkoopkanalen we moeten inzetten. We kunnen bijvoorbeeld een website opzetten, brochures verspreiden of socialmediakanalen inzetten. Ieder kwartaal bedenken we een nieuw plan om zoveel mogelijk leads te genereren.

Om de aandacht van leads te behouden, maken we gebruik van retargeting campagnes. Daarmee zijn we in staat om zeer gericht te adverteren. Zo voorkomen we dat leads hun interesse in uw project verliezen. Door leads efficiënt op te volgen, kunnen we leads omzetten naar kopers.


Verkocht bord
Hexagons

Meer weten over projectverkoop?

Contacteer ons
Gelukkig koppel