Ontwikkeling van uw locatie

Onafhankelijk advies nodig bij de ontwikkeling van uw locatie? Bij ImmoMaMo bent u aan het juiste adres! Als hét vastgoedkantoor van Wachtebeke, Lochristi en omgeving, zetten wij onze jarenlange ervaring en expertise in om u te helpen met uw grondontwikkeling. Bovendien treden wij graag op als uw vertrouwenspartner en zijn we uiteraard altijd te bereiken voor het beantwoorden van vragen. Onze persoonlijke en transparante aanpak verzekert een prettige samenwerking!
Contacteer ons
Grondontwikkeling
hexagons
Nathalie

Een succesvolle grondontwikkeling

Uw locatie verdient de beste ontwikkelingszorg. Wij van ImmoMaMo begrijpen echter dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. De mogelijkheden zijn immers eindeloos! Wij als gevestigd vastgoedkantoor loodsen u door de verschillende opties heen. 

 

Uiteraard bespreken we onze werkwijze het liefste als eerste onder het genot van een kopje koffie. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, nodigen wij u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Kiest u voor een samenwerking, komen we zo snel als mogelijk bij u terug met een eerste analyse. Bij een tweede, diepgaandere analyse brengen we de aandachtspunten en het potentieel van de ontwikkeling van de grond uitgebreider in kaart. 

hexagons

Uw makelaar in Wachtebeke, Lochristi en omgeving

De verschillende verkooptactieken spreken we met u door zodra wij het proces van verkoop naderen. Uiteraard kunt u van ons verwachten dat wij de risico’s en implicaties extensief met u doornemen. Hierbij laten we geen kant onbelicht: zowel het juridische als het financiële wordt door ons onder de loep genomen. Vervolgens kunt u erop rekenen dat uw grond aan de juiste projectontwikkelaars wordt aangeboden.

Onze vastgoedervaring en expertise die meer dan 25 jaar beslaat, verzekert een professioneel verloop van uw proces. Wij begeleiden u niet alleen persoonlijk bij project- en grondontwikkeling, maar staan u in deze tijd ook bij voor vragen en advies. Het sleutelwoord hierin is “eerlijk” - wij streven er namelijk naar met u een langetermijnrelatie op te kunnen bouwen, waarbij u te allen tijde op ons kan terugvallen voor ontzorging, bemiddeling, vragen en advies.


Verkocht bord
Hexagons

Uw locatie verdient de beste ontwikkelingszorg!

Contacteer ons
Gelukkig koppel