Project- marketing

Marketing is een essentieel onderdeel van ieder vastgoedproject. Door middel van een sterke marketingstrategie brengen we uw project onder de aandacht van de juiste doelgroep. Een goede marketing gaat veel verder dan enkel de aanwezigheid op grote vastgoedplatforms. ImmoMaMo biedt complete ontzorging.
Contacteer ons
Projectmarketing
hexagons
Nathalie

Hoe werkt projectmarketing door ImmoMaMo?

Bij ImmoMaMo combineren we verschillende technieken om een ijzersterke marketingstrategie te realiseren. We werken volgens een duidelijk stappenplan en geven u inzicht door middel van uitgebreide rapportages. 

In eerste instantie helpen wij door een marktstudie uit te voeren. Zo weten we op welke doelgroep we de focus moeten leggen. Wij kunnen in dit stadium ook met u meedenken over de prijszetting en het bouwprogramma. Gedurende de ontwikkeling van het project, zetten wij een sterk merk neer. We geven het project een eigen identiteit door middel van grafische ontwerpen en een pakkende naam. Daarnaast werken we een goed verhaal uit, zodat uw project de doelgroep meteen aanspreekt.


Zodra we de identiteit van uw project hebben uitgewerkt, bepalen we welke verkoopkanalen we gebruiken en richten we deze in. Denk bijvoorbeeld aan brochures, een website en social media. Ieder kwartaal stellen we een nieuw plan op om leads te genereren.

hexagons

Projectmarketing in een later stadium

Gedurende de ontwikkelingsfase, brengen we uw project zoveel mogelijk onder de aandacht bij de doelgroep. Het is essentieel om die aandacht te behouden. Dit doen we door middel van Lead Nurturing. We gebruiken retargeting campagnes om geïnteresseerden opnieuw te benaderen. Deze campagnes zijn nog nauwkeuriger af te stemmen op de doelgroep, waardoor we uw leads warm houden.

 

Om ervoor te zorgen dat een lead een koper wordt, is het belangrijk om iedere lead goed op te volgen. Dat doen we door leads tijdig te contacteren en gericht te informeren. Wordt een lead uiteindelijk een koper? Dan proberen we te stimuleren dat de koper het project onder de aandacht brengt bij kennissen, familieleden en vrienden. Dit onderdeel van projectmarketing noemen we de Loyalty-fase.


Verkocht bord
Hexagons

Heeft u vragen over onze werkwijze?

Contacteer ons
Gelukkig koppel