Terug naar FAQ's
over ons foto

Wat moet ik me voorstellen bij vastgoedstyling?

Natuurlijk wilt u uw woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt zetten voor potentiële kopers. Hierbij kan vastgoedstyling behulpzaam zijn!

 

Vastgoedstyling is een betrekkelijk nieuwe term voor een oude traditie en een betaalbaar alternatief voor een aantrekkelijke woningpresentatie. Het woord zegt het al: de woning wordt gestyled op een manier die potentiële kopers als een blok voor uw woning doet vallen! Het is namelijk belangrijk dat uw woning op de foto’s online goed weergeeft wat er met de ruimtes gedaan kan worden. Dit is niet zo makkelijk als de ruimte opgeruimd is of als de ruimte donker is of slecht onderhouden!

 

De vastgoedstylist heeft verschillende specialisaties die kunnen bijdragen: zo wordt er niet alleen stylingadvies gegeven, maar ook aandacht gegeven aan restyling en herinrichting en het optimaliseren van de foto's die op het internet zullen verschijnen. Omdat de vastgoedstylist een frisse blik meebrengt, kan dit waardevolle inzichten en tips opleveren over de presentatie van uw woningverkoop.