Terug naar FAQ's
over ons foto

Hoe bekom ik de hoogste verkoopprijs?

Een goede verkoop van uw woning biedt u veel financiële mogelijkheden. Toch blijkt men in de praktijk kansen te laten liggen om het maximale uit de verkoop te halen.

 

Het hoogste verkoopbedrag verkrijgen staat of valt met het vragen van de juist prijs. De verkoopprijs van een woning bepalen is een vak apart. Een waardebepaling of gratis schatting van uw woning kan helpen in de juiste richting te mikken. Uw lokale makelaar kijkt hierbij naar verschillende factoren en zet zijn of haar ervaring en expertise in om tot een reëel bedrag te komen.

 

Maar uzelf kan ook het een en ander doen om de verkoopprijs van uw woning te verhogen. Denk hierbij aan het opknappen of opfrissen van kamers of uw tuin. Kopers willen immers vaak zo snel mogelijk in hun nieuwe woning kunnen trekken. Goede foto’s zijn trouwens ook geen overbodige luxe. Een vastgoedfotograaf kan uw woning professioneel op de meest gevoelige plaat vastleggen. Onderhandelen is het laatste spel: hierbij kan uw makelaar u ook optimaal van dienst zijn.