Terug naar FAQ's
over ons foto

Wat moet ik me voorstellen bij een professionele fotoreportage?

Gaat u voor de verkoop van uw woning in zee met een full service makelaar, dan zit de woningfotografie vaak bij het pakket inbegrepen. Professionele foto’s en eventueel videoreportage kunnen helpen bij het geven van de juiste indruk aan potentiële kopers.

 

De zoektocht naar een nieuwe woning vindt tegenwoordig voornamelijk online plaats. En sinds we weten dat een eerste indruk vaak bepalend is (een kijker weet vaak binnen 5 seconden al of er interesse in een woning is!), is het belangrijk om de beste foto’s van uw woning op het internet te zetten. Wanneer foto’s namelijk in het oog springen, licht en aantrekkelijk zijn en ruimte overlaten om te fantaseren, komt het vaker tot een bezichtiging dat als ze dat niet zijn.

 

Hierom is de kwaliteit van de foto’s dan ook belangrijker dan het aantal foto’s dat online komt. Tijdens een professionele fotoreportage kijkt de fotograaf naar verschillende aspecten. Allereerst is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk rommel op de foto’s te zien is. Ook zorgt hij of zij voor voldoende afwisseling tussen de foto’s, fijne sfeerbeelden en goede belichting.